Podkategorie
Kiritsuke / Utility 5" Dellinger CUBE Ebony Wood & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & & německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 130 mm & úhel broušení 15 stupňů
čínský nůž Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž na zeleninu & nůž asijského typu & německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 165 mm & úhel broušení 15 stupňů
Gyuto / Chef 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 200 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž na chléb a pečivo 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na pečivo & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 208 mm
nůž na ovoce a zeleninu 5" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 125 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž plátkovací 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 208 mm
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 210 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
malé Santoku Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 130 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž Santoku Cullens Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 180 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž na ovoce a zeleninu Paring 3" (70mm) Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood & délka čepele 70 mm
nůž Bread 8,5" Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na chléb a pečivo & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť s ozdobným nýtem ze dřeva Rose-Wood & délka čepele 210 mm
nůž steakový Dellinger German Samurai & ostří z německé oceli 1.4116 & rukojeť z ebenového dřeva s ozdobným středovým nýtem & délka ostří 125 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC