Kengata Slicer 270 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 270 mm
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova & bolster z mahagonu & délka čepele 240 mm
Slice/Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 240 mm
Nůž plátkovací Slice 190 mm série SOK Olive Sunshine Damascus & krájení na velmi tenké plátky & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z olivového dřeva & délka ostří 190 mm
Nůž plátkovací 225 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & plátkovací nůž & vhodný pro krájení na tenké plátky & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 225 mm
Nůž plátkovací Slice o délce ostří 170 mm & série Dellinger Carbon Fragment & plátkovací nůž & vhodný pro krájení na tenké plátky & kuchařský nůž v japonském stylu & Full Damascus Steel & rukojeť z karbonu
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 240 mm
nůž Sujihiki (plátkovací) 270 mm & Hokiyama Sakon Ginga & extra ostré jádro z japonské oceli Gingami No.3
nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 300 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž na šunku 10" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 255 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž na tuhé potraviny Frozen 7,8 " Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro krájení tuhého masa & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 200 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger German Samurai & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 306 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC