grily EASY fire

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Potřebujete poradit?

venkovní ohniště Dellinger Smoke&Fire Corten Oval

HA-006

Nový produkt

Velký prostor pro dřevo ve dvou oddělitelných podstavcích, které přímo navazují na topeniště se postarají o neskutečný designový zážitek a ještě lepší atmosféru. Dřevo pro přiložení tak budete mít vždy po ruce. Venkovní ohniště a grill  Dellinger Smoke&Fire Corten Oval je krásný s plápolajícím ohněm, ale také jako ozdoba Vaší zahrady, nebo terasy. Ohniště je obzvlášť robustní a odolné vůči povětrnostním vlivům.

Více informací

38 799 Kč s DPH

Více informací

venkovní ohniště Dellinger Smoke&Fire Corten Oval

.

Pokud toužíte po společnému posezení u táboráku na zahradě, pak je toto ohniště přesně to co hledáte ! Velký prostor pro dřevo ve dvou oddělitelných podstavcích, které přímo navazují na topeniště se postarají o neskutečný designový zážitek a ještě lepší atmosféru. Dřevo pro přiložení tak budete mít vždy po ruce. Venkovní ohniště a grill Dellinger Smoke&Fire Corten Oval je krásný s plápolajícím ohněm, ale také jako ozdoba Vaší zahrady, nebo terasy. Ohniště je obzvlášť robustní a odolné vůči povětrnostním vlivům.

.
✅ ohniště složené ze 3 nezávislých dílů
✅ tělo vyrobené z patinující oceli COR-TEN
✅ rozměry ohniště: výška 1600 mm, šířka 1400 mm, hloubka 450 mm
✅ rozměry topeniště 440 mm x 300 mm

✅ záruka na ohniště 5 let
.

Hodí se všechny druhy tvrdého dřeva, pokud je jejich zbytková vlhkost nižší než 20 %. Dřevo by tedy mělo být dostatečně proschlé. Navlhlé dřevo uvolňuje při spalování dým a dehet, a tím dochází ke zvýšení kouřivosti, spotřeby dřeva a snížení tepelného výkonu.