nože zavírací

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Potřebujete poradit?

Lovecký zavírací nůž Dellinger SISSO Sentinell M390 Powder Steel

K-HPMX02M

Nový produkt

Lovecký zavírací nůž   Dellinger SISSO Sentinell M390 & prášková ocel M390 & včetně koženého pouzdra

Více informací

2 909 Kč s DPH

Parametry

materiál čepele prášková ocel M390 BÖHLER MICROCLEAN
materiál rukojeti palisandr (sisso wood)
délka ostří malé do 120 mm
typ nože zavírací

Více informací

Zavírací nůž SISSO Sentinell M390 Powder Steel


Nůž DELLINGER SISSO SENTINELL M390 je elegantní kapesní nůž, který je věrným partnerem každého milovníka přírody. Nabízí velmi ostrou čepel, rukojeť je vyrobena tak, aby skvěle padla do ruky. Použitý materiál zabezpečuje trvanlivost nože. Nože jsou vyráběny tradičním způsobem, což zaručuje mimořádnou pevnost čepele a odolnost vůči otupení.


Čepele jsou z práškové oceli BÖHLER M390 MICROCLEAN, která byla vyvinuta pro čepele nožů, které vyžadují vysokou odolnost vůči korozi nebo opotřebení a velmi vysokou tvrdost. Tato výjimečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella, mimořádnou odolnost a houževnatost.

Rukojeť je ze dřeva palisandru (SISSO WOOD) doplněná nerezovým damaškovým žebrovaným bolstrem.

Pouzdro je z kvalitní hovězí kůže. Je na něm poutko, díky kterému jde přidělat k protahovacímu pásku.


Parametry nože:

Délka celkem: 215 mm
Délka ostří:
85 mm
Délka v zavřeném stavu: 120 mm
Síla čepele: 4 mm
Tloušťka střenky: 25 mm
Váha:
160 g
Tvrdost čepele:
62 +/- 1 HRC
Mechanika zavírání: kuličkové ložisko
Pojistka: liner lock
Typ klipu:
bez
Otvor pro paracord: ne


Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...

Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.

Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Ostření loveckého nože: pro ostří nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

Vyrobeno v Číně.


Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.


Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: