SOK olive sunshine damasus

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Potřebujete poradit?

sada 4 steakových nožů SOK Olive Sunshine v dárkové krabici

SK-OK4STEAK

Nový produkt

sada 4 steakových nožů   SOK olive sunshine Professional Damascus & jádro z oceli VG-10, 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & 8 hranná rukojeť z olivového dřeva 

Více informací

3 491 Kč s DPH

Více informací

sada 4ks steakových nožů SOK olive sunshine damascus

.

Překrásná sada 4 steakových nožů ze série SOK olive sunshine damascus z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Vysoká úroveň příborů jakou si jen umíte představit ! Neuvěřitelně ostré s klasickým designem. S těmito noži si užijete čas spojený se stravováním na 100%. Tyto ultra vysoce výkonné čepele jistě překvapí jak hosty, tak i vás. Když se zaříznou do masa - poskytnou vám perfektně čisté, rovné plátky. Tím zajišťují, že všechna šťáva a chuť zůstává uvnitř každého kousku. Pokud chcete to nejlepší, tak si tyto nože si zaslouží místo na Vašem stole. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná kresba prvotřídního olivového dřeva tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti jádra dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti.

.

Délka rukojeti:        110 mm
Délka čepele:          130 mm
Celková délka:        240 mm
Hmotnost:                100 g
.
Ostří japonských nožů ze série SOK olive sunshine damascus  má řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi a vnějšímu mechanickému poškození. Japonská ocel vg10 má jedinečnou ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových ocelí rozdílných tvrdostí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří třpitivý damascénský vzor SUNSHINE, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající paprsky slunce SUNSHINE je jedinečný, neopakovatelný. Dokonale vyvážená čepel japonského tvaru a ruční broušení nože zajistí, že brzy zapomenete ostatní nože ve Vaší kuchyni. Nože SOK olive sinshine damascus se stanou Vaším favoritem !!

Rukojeť 8 hranná je vyrobena z překrásného olivového dřeva a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Olivové dřevo je barevně velmi atraktivní a velmi žádané. Je vyhledáváno zejména výrobci nožů a umělci. Dřevo lze krásně leštit, je pevné a tvrdé. Olivové dřevo lze nazvat také jako

"krása, která nestárne"


Doporučení a údržba:

✅ sada 4 ks steakových nožů SOK olive sunshine damascus z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

✅ Vyrobeno v Číně

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití 

diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

5 dalších produktů ve stejné kategorii: