Prohlédnuté produkty
SXLFT-05 nůž plátkovací Sashimi/Sujihiki 240 mm...
FT-05
Nový produkt
Datum dostupnosti:
nůž plátkovací Sashimi/Sujihiki 240 mm Suncraft Senzo Universal Tsuchime Damascus
SXLFT-05 nůž plátkovací Sashimi/Sujihiki 240 mm Suncraft Senzo Universal & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & plátovací (slice) nůž & sushi nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 240 mmPříjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Extrémně ostrý japonský plátkovací nůž Sashimi/Sujihiki 240 mm Suncraft Senzo Universal Tsuchime Damascus z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
Délka rukojeti: 130 mm
Délka čepele: 240 mm
Celková délka: 370 mm
Hmotnost: 170 g
.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu Pakawood a je spojena 3 nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Materiál Pakawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Sashimi/Sujihiki 240 mm Suncraft Senzo Universal Tsuchime Damascus z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem
.
Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
SXLFT-01 nůž Santoku 165 mm Suncraft Senzo Universal &...
SXLFT-03 nůž Gyuto / Chef 210 mm Suncraft Senzo Universal &...
SXLFT-04 nůž špikovací, okrajovací petty 135 mm Suncraft Senzo...
SXLFT-02 nůž Gyuto / Chef 180 mm Suncraft Senzo Universal &...