nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu
SXLTO-07 nůž Sashimi 210 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & plátovací (slice) nůž & sushi nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & octagonová kroucená (twisted) rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 167 mm
Kanetsugu Slice / Sahimi Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm
nůž Sakimaru / Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh & délka čepele 270 mm
nůž na chléb a pečivo Bread 233 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & m olybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým bolstrem & délka čepele 233 mm
KC-535 Yanagiba 300 mm, filetovací nůž Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 300 mm
KC-402 Kanetsune Yanagiba 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 240 mm
nůž Kiritsuke Bunka Dellinger Octagonal Full Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Desert Iron Wood + bůvolí roh & délka čepele 270 mm