Aromatická směs s paprikou, koriandrem, chilli a kmínem je vhodná pro klasiku, jako vepřové kotletky a žebírka, ale i pro smažená jídla, které tak díky ní získávají nezaměnitelnou kořenitou chuť. Složení: Uzená sůl (38%) (sůl, kouřové aroma), hnědý cukr, pečený česnek, uzená paprika (10%), kouřové aroma (2%), koriandr, kouřový extrakt (2%),...
nůž na ovoce a zeleninu Paring 3" (70mm) Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood & délka čepele 70 mm
Gyuto / Chef 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 200 mm & úhel broušení 15 stupňů
brusný kámen KIYA MORIHEI & hrubost JIS:500 & syntetický brusný kámen s přídavky přírodních materiálů
Typická BBQ omáčka s pikantní kouřovou příchutí. Vynikající na steaky, drůbež a hamburgery. Klasickou chuť této BBQ omáčky nejlépe poznáte při grilování žeber. Vyrobeno pouze z těch nejlepších ingrediencí: vynikající čistý med, nejčerstvější mleté koření ve směsi s jinými přírodními ingrediencemi. Úžasná omáčka, která byla za uplynulá léta oceněna jako...
Lovecký zavírací nůž Dellinger Mushroom Killer vg-10 & jádro z japonské oceli vg10 & 96 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & kožené pouzdro
brusný kámen & hrubost JIS: #10 000 & TAIDEA TP7100 & včetně vodítka - poškození při přepravě, ulomené rohy na spodní straně kamene
Kombinovaný brusný kámen & hrubost JIS: #2000/#10 000 & TAIDEA TP6120/TP8120 poškození při přepravě - drobné úlomky rohů kamene
Kanetsugu Utility Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 120 mm
Kanetsugu Paring Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 90 mm
nůž Gyuto/Chef 180 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu