Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Prohlédnuté produkty
Černobílý multigradační papír na barytové FB...
Podkategorie
Gyuto / Chef 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 200 mm & úhel broušení 15 stupňů
Santoku 7" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 178 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž na chléb a pečivo 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na pečivo & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 208 mm
nůž na ovoce a zeleninu 5" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 125 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž plátkovací 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 208 mm
VG-300 Chef / Gyuto 180 mm Sekiryu & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu G-10 & délka ostří 180 mm
VG-301 Chef / Gyuto 210 mm Sekiryu & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu G-10 & délka ostří 210 mm
VG-302 Chef / Gyuto 240 mm Sekiryu & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu G-10 & délka ostří 240 mm
VG-303 Chef / Gyuto 270 mm Sekiryu & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu G-10 & délka ostří 270 mm
nůž Gyuto/Chef 180 mm & KIYA Suminagashi White & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & japonská damašková ocel Takefu V Special Grade 2 & octagonová rukojeť ze dřeva magnolie & délka čepele 180 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž Kiritsuke 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 210 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC