Podkategorie
saya (dřevěné pouzdro) pro nůž Kanetsune Yanagiba KC, 240 mm
KB-611 Kishin 50 mm, nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & ocel SK-5 ''Tsuke Hagane'' & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť z třešňového dřeva & délka čepele 50 mm
KB-613 Rizikan 44 mm, nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & uhlíková ocel SK-4 & rukojeť z třešňového dřeva & délka čepele 44 mm
KB-614 nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání & nerezová ocel 420J & rukojeť z plastu & délka čepele 40 mm
KB-614 nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & nerezová ocel 420J & rukojeť z plastu & délka čepele 40 mm
KC-749 Petty 150 mm, univerzální nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský univerzální nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
KC-762 Santoku 180 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm
KC-748 Petty 120 mm, univerzální nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský univerzální nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 120 mm
saya (dřevěné pouzdro) pro nůž Kanetsune Gyutou, 270 mm
KC-924 Petty 135 mm, univerzální nůž Kanetsune YH-3000 series & japonský univerzální nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 135 mm
KC-921 Santoku 180 mm, kuchařský nůž Kanetsune YH-3000 series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm
KC-922 Chef Gyutou 200 mm, kuchařský nůž Kanetsune YH-3000 series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 200 mm