Podkategorie
kuchařská pinzeta na rybí kosti & žádné zbylé kosti v pokrmu & přesné a pohodlné uchopení kostí & 120 mm dlouhá & nerezová ocel
KC-535 Yanagiba 300 mm, filetovací nůž Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 300 mm
KC-402 Kanetsune Yanagiba 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 240 mm
KB-612 Rizikan 48 mm, nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & uhlíková ocel SK-4 & rukojeť z třešňového dřeva & délka čepele 48 mm
KC-957 Gyuto/Chef 210 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 210 mm
KC-951 Gyuto/Chef 240 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 240 mm
KC-955 Sujihiki 240 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 240 mm
KC-254 nůž Karasu 125 mm, outdoorový nůž japonský outdoorový nůž & ocel Blue Steel #2 & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť obalena paracord šňůrou & délka čepele 125 mm