Prohlédnuté produkty
KC-750 Honesuki-Kaku 150 mm, kuchařský nůž...
KNTN-KC-750
Nový produkt
Datum dostupnosti:
nůž Honesuki-Kaku 150mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series
KC-750 Honesuki-Kaku 150 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mmPříjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
.
Kuchařský nůž Honesuki-Kaku 150 mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-series. ''Honesuki'' (vykošťovací nůž), také známý jako ''Sabaki'' - dvojitý úkos, se používá k oddělení masa od kostí. Typ ''Kaku'' má čepel trojůhelníkového tvaru. Honesuki Kaku je nůž především určený k dělení a vykošťování drůbeže. Jedná se o tuhé a robustní nože nože s velmi ostrou špičkou. Nůž je velmi účinný pro manévrování kolem kostí, ořezávání a přesné řezy v úzkých místech. I Když jsou nože silnější a stabilnější, nejsou určeny k řezání kostí, ale slouží k otevření drůbeže překonáním chrupavek a kloubů. Mnoho profesionálů řezníků a kuchařů dává přednost tomuto noži právě kvůli jeho univerzálnosti.
.Nožev
Série nožů Kanetsune Honsho Kanemasa E-series kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 60-61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli SK-95 a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi ručně vyráběnými noži. Díky sníženému obsahu uhlíku je čepel nejen cenově dostupnější, ale také o něco tvrší a méně náchylná k odštípnutí, přičemž si stále zachovává skvělé vlastnosti vysokouhlíkové čepele. Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
.
Délka rukojeti: 114 mm
Délka čepele: 150 mm
Celková délka: 264 mm
Hmotnost: 157 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský kuchařský nůž Honesuki-Kaku 150 mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-series z verginské uhlíkové oceli SK-95 (dříve označované SK-4). Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli SK-95 doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
KC-464 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-465 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Kiritsuke 170 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-824 Kanetsune "Minamo-Kaze" Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-823 Kanetsune "Minamo-Kaze" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-822 Kanetsune "Minamo-Kaze" Gyutou/Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-434 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri &...
KC-435 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri &...
KC-439 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri &...
KC-441 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri &...
KC-542 Hon-Deba 135 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-543 Hon-Deba 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-544 Hon-Deba 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-546 Hon-Deba 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-553 Usu-Deba 120 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-814 Kanetsune "Namishibuki" Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře...
Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-200 series &...
Kanetsune Tsuchime VG-1 series Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře...
Kanetsune Tsuchime VG-1 series Kengata 180 mm, nůž šéfkuchaře...
Kanetsune Tsuchime VG-1 series Usubagata 165 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-951 Gyuto/Chef 180 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský...
Sushikiri 240 mm, nůž na sushi Kanetsune Honso Kanemasa G-Series...
KC-534 Yanagiba 270 mm, filetovací nůž Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-540 Takobiki 300 mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series...
KC-545 Hon-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-943 Kanetsune Tsuchime VG-1 series Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-956 Ko-Deba 105 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský...
KC-126 Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-120 Aogami series...
KC-124 Petty 150 mm, univerzální nůž Kanetsune KC-120 Aogami series...