koření & sůl & kampotský pepř

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Potřebujete poradit?
Kořenící směs Seasoned Salt 190g Zobrazit větší

Kořenící směs Seasoned Salt 190g

SF-275105

Nový produkt

Kořenící směs Seasoned Salt dodá Vašim oblíbeným pokrmům šmrnc! Výborně se hodí ke všemu - od masa, přes ryby, zeleninu, ale také do marinád.

Více informací

145 Kč s DPH

Více informací

Kořenící směs Seasoned Salt 240 g


Kořenící směs je určená pro všechny druhy grilování. Pokrmům dodá skvělou chuť a aroma. Směs je vhodná k přípravě všech druhů mas, ryb, zeleniny nebo pro přípravu marinády.

Cape Herb & Spice se snaží poskytovat svým zákazníkům nejvyšší možnou kvalitu. Jejich koření a kořenící směsi neobsahují umělá barviva, příchutě, a konzervační látky. Jihoafrické Kapské město bylo po staletí důležitou zastávkou obchodu s kořením mezi Evropou a Asií. V sortimentu Cape Herb & Spice naleznete kořenící směsi a koření vhodná pro africkou, středomořskou, ale i Indickou kuchyni. Vychutnejte si s námi tuto jedinečnou rozmanitost chutí z celého světa.


praktická dóza s dávkovacími otvory, které umožňují pohodlné dávkování koření

úžasná směs mořské soli, česneku a koriandru

bez jakýchkoliv konzervačních látek

pokrmům dodává výraznou chuť a aroma

bez umělých barviv a příchutí

ideální pro všechny druhy grilování


Důležté informace

Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím.


Složení produktu:

Mořská sůl, vločky červené papriky, černý pepř, česnek (5%), zelený pepř (5%), cibule, hořčičná semínka, koriandr (3%), červená paprika (2%), petržel.
Může obsahovat stopy celeru, lepku, sezamu a sóji.


Vyrobeno v Jihoafrické republice.

5 dalších produktů ve stejné kategorii: