kuchyňská dřevěná prkénka

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Potřebujete poradit?

Krájecí deska HINOKI 390x200x20 mm

KM-TU39

Nový produkt

Krájecí deska HINOKI 390x200x20 mm

Více informací

1 059 Kč s DPH

Více informací

Krájecí deska HINOKI 390x200x20 mm
 
Kuchyňské prkénko je vyrobeno z japonského cypriše, známého jako HINOKI. Zaujme krásným přírodním zrnem a charakteristickou intenzivní vůní. Kromě estetických vlastností, má také nesporné technické výhody. Díky struktuře zůstávají nože déle ostré, proto se při používání japonských nožů velmi doporučuje. Přírodní silice japonského cypriše mají antibakteriální vlastnosti, ale je nutné po každém použití prkénko opláchnout vlažnou vodou.

Krájecí desky HINOKI jsou velmi pružné a pohlcují energii nárazu nože. To snižuje únavu rukou při řezání. Mají také extrémně nízkou hmotnost, proto se s nimi v kuchyni lehce manipuluje.

Rozměry: 390x200x20 mm
Hmotnost: 790 g
 
- nepatří do myčky!!
- deska se myje jemným mycím prostředkem a měkkou houbou nebo hadříkem
- nízká hmotnost umožňuje snadné přenášení a manipulaci s prkénkem v kuchyni.


Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

1 další produkt ve stejné kategorii: