Termovize

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Potřebujete poradit?

InfiRay FINDER FH35 LRF

Nový produkt

Výkonný termovizní monokulár kapesní velikosti s 35 mm čočkou a s jádrem 640X512 px / 12um. Integrovaný laserový dálkoměr s dosahem až 800 m, skvěle odstupňovaný digitální zoom, Wi-Fi. Detekce cíle až 1800 m.

Více informací

58 900 Kč s DPH

Více informací

Finder FH35 má vestavěný laserový zaměřovací modul, který pomáhá rychle a přesně změřit a zobrazit vzdálenost cíle. Přesnost měření na úrovni ± 1 m s maximálním dosahem 800 m je naprosto dostačující pro všechny lovecké příležitosti. Přesný laserový dálkoměr poskytuje měření v režimu jednoduchého měření, nebo v režimu scanování cíle. Rozlišení 640x512 s roztečí pixelu 12 µm a základním zvětšením 2x nabídne uživateli velmi příjemný a ostrý obraz s výborným prokreslením scény a ostrostí detailu. Finder FH35 oproti předchozí řadě však prošel řadou inovací, přičemž se uživatel může těšit například z výměnných bateriových kontejnerů, nebo spínacího senzoru, který probudí přístroj ze standby režimu v okamžiku přiložení Finderu na lovcovo oko.
Senzor
Senzor
Citlivost
Citlivost
Displej
Displej
Výdrž
Výdrž
Objektiv
Objektiv
Detekce
Detekce
Dálkoměr
Dálkoměr
SPECIFIKACE PRODUKTU
Rozlišení senzoru 640x512px
Velikost pixelu 12µm
NETD - Šum odpovídající rozdílu teplot (mK) <40mK
Obnovovací frekvence (Hz) 50Hz
Čočka objektivu (mm) 35mm
Zorné pole 12,6° x 10,1°
Základní zvětšení 2x
Digitální zvětšení 1x-4x
Průměr očního reliéfu 5,5mm
Dioptrická korekce 5D
Detekce  1800m
Typ displeje OLED
Výdrž baterie 6h
Laserový dálkoměr Ano, do 800m.
Digitální kompas Ano
Wi-Fi Ano
Nahrání zvuku Ne
Typ připojení USB-C
Úložiště  32GB
Voděodolnost IP67
Váha 400g
Rozměry 160x90x50mm

* Výdrž baterie je závislá na četnosti využití funkcí (Wi-Fi, pořizování fotogra+í a videa atd.)

FINDER FH35R
Kapesní termovizní monokulár FINDER disponuje laserovým dálkoměrem do 800m s přesností na metr, velmi praktickými rozměry a řadou velmi užitečných funkcí.
Seznamte se s produktem níže.

KOMPAKTNÍ PRACANT
Přístroj byl navržen tak, aby jeho ovládání bylo co nejsnadnější a mohl se v něm zorientovat úplně každý. Ovládání je pomocí čtyř pogumovaných tlačítek, které skvěle reagují i při manipulaci v rukavicích. FINDER se vejde do kapsy a plochému designu se i velmi příjemně drží.
Datov_zdroj_122mal_lehky.png

MODERNÍ SENZOR640x512px
InfiRay Outdoor je jednou z mála firem, které si své produkty opatřují vlastními senzory. Díky této skutečnosti může nabídnout maximální kvalitu, podporu aktualizací i v budoucnu a nejmodernější dostupné technologie pro vývoj. Přístroj FINDER FH35R disponuje senzorem s rozlišením 640x512px. InfiRay technologie Ultra Clear společně s OLED displejem poskytne velmi příjemné pozorování zvěře za každé situace.
Datov_zdroj_54affo86.png

DÁLKOMĚR AŽ DO 800M
FINDER byl vytvořen pro uživatele, kteří chtějí výrazně zvětšit úspěch při lovu. Do jeho kompaktního těla byl navrhnut dálkoměr, který dokáže přesně na +-1m změřit vzdálenost zvěře od lovce. Uživatel může k měření využít dva módy - kontinuální a jednotný.
Datov_zdroj_124D_LKOM_R.png

APLIKACE InfirayOutdoor
Profesionální, ale zároveň jednoduchá aplikace InfiRay Outdoor!

přináší zcela nové možnosti pro lovce. Spojení Wi-Fi přístoje s Vaším telefonem dokážete aktualizovat nový firmware, stahovat a prohlížet fotografie či videa. Případně si prohlédnout Váš zážitek ihned po lovu, a to i v hustém lese bez signálu. Vývoj aplikace jde stále dopředu a můžeme se již teď těšit na spousty nových funkcí.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: